divendres, 19 de novembre de 2010

Us convidem a un viatge per la web 2.0
Esteu preparats per a submergir-vos en el món de la web 2.0?

Dissabte 20 de novembre, ens posem en marxa. Eixirem des de l'Escola de Magisteri a navegar per la xarxa. Primer tindrem l'ocasió de pujar al vaixell de les webs lectores i de foment lector de la ma de la coordinadora d'activitats de la Fundació Bromera, Rosa Mengual. Un altre vaixell ens esperarà en el port dels blocs, des d'allí i capitanejats pel cap editorial d'Edicions Bromera, Joan Carles Girbés explorarem els nombrosos blocs que els autors i el món editorial han obert a la xarxa.

Agafarem forces perquè al voltant de les dotze del migdia, cadascú haurà de construir el seu bloc-vaixell. Però atenció, no us deixarem sols: us acompanyaran experts mariners. Des de Castelló vindran els bloc-professors Josep Lluís Ruiz i Sergi Mestre, membres de Novadors.org, per a ensenyar-vos tot allò que cal saber per a formar part de la immensitat de la xarxa.

Descanseu, no feu llarga la nit del divendres perque dissabte a les 9:45 del matí, soltarem amarres i farem tot el possible perque el viatge siga tranquil i no us marejeu.

4 comentaris:

Rosa Mengual ha dit...

Acabem d'impartir la sessió Joan Carles i jo, Rosa i hem quedat molt satisfets amb el resultat. Esperem que ara siguen els assistents els qui investiguen els continguts dels webs i blocs que hem donat a conéixer. Que tingueu sort!

biblioteca alginet ha dit...

Hola! en quant acabem el pla lector ens clavarem de cap al món dels blocs. La veritat és que el passat dissabte donàreu molta informació bona, el que passa és que cal tindre un temps de repòs per assimilar tant i no posar-se un poc histèric quan entrem al bloc i no eix una cosa...sols de pensar-ho ja em puja l'adrenalina... procurarem anar poc a poc però sense pausa

Maria Viu ha dit...

Hola! Com ja saps, sempre vaig de bòlit, però espere poder lliurar el pla lector pròximament. De moment, reconec que la sessió sobre blocs (jo SÍ que faig servir aquesta paraula) m'està resultant d'allò més aclaridora i profitosa. A pesar de la faena que tinc quan sec davant l'ordinador, espere poder dedicar-hi temps!

Maria Viu ha dit...

Per cert, on està l'activitat?