dilluns, 19 d’octubre de 2009

I ja van tresTres edicions del curs Fomentar la Lectura en la Societat del Coneixement.
Dissabte al matí, un grup de 40 professors/professores,mestres, biliotecaris/bibliotecàries i estudiants/estudiantes posareu el despertador també dissabte i fereu camí cap a Alzira per a participar a la tercera edició d'aquest curs.

A més de presentar-vos el lloc web que ja hem posat en marxa, Josep Antoni Fluixà, director de la Fundació Bromera ens il·lustrà sobre cóm i per què cal fer un pla de foment lector. A més puguereu comprovar que els plans de foment lector són una realitat a diversos llocs, amb la seua part de somni i amb la seu part de malson, com ens deia Josep Lluís Ribes. Es presentaren les experiències que es duen a terme a biblioteques com les d'Alfafar i Carcaixent o en centres escolars com l'IES Almussafes i el CEIP l'Olivera. Ara és el vostre torn, cal posar-se mans a l'obra i el cap a funcionar i plantejar el vostre pla de foment lector.

Teniu quasi un mes per enllestir-lo, aprofundir en altres plans de foment lector, navegar per la web mirar la realitat que us envolta i pensar si podeu fer un pla de la vostra biblioteca, del vostre centre o del vostre municipi. Us recorde que podeu anar enviant-los a mesura que els feu (ens anirà millor per a les correccions, je,je)

Per a la Fundació, és tot un plaer comptar amb vosaltres en un curs, on una vegada més, ha estat més la demanda que l'oferta de places. Un fet que ens engresca a continuar i intentar organitzar-ho millor. Esperem tindre notícies vostres molt prompte....