divendres, 21 de novembre de 2008

LLibres, plans i blocs


Benvolguts blocaires,

Ens queda escassament una setmana perquè tornem a veure'ns en viu i en directe, tot i que la xarxa ha de ser durant aquestos dies que ens queden, la nostra forma de trobar-nos.


En primer lloc, caldria felicitar-vos per la vostra resposta a l'exercici del modul 1. A la Fundació, els plans de foment lector que haveu enviat han fet que durant una setmana , paradoxalment, s'abandonen els llibres per a llegir plans. En breu ,rebreu una resposta del ponent de la primera sessió Josep Antoni Fluixà amb algunes recomanacions i suggeriments.

També teniu penjat a la pàgina web del curs, el segon exercici arran la sessió realitzada per Joan Carles Girbés i Rosa Mengual. Per cert la clau d'accés és lectura2008, per si a algú se li ha oblidat. Rosa Mengual seguix dia rere dia les novetats als vostres blocs, doneu-li una alegria o no es mourà de la pantalla de l'ordinador fins el pròxim dissabte ( i això tampoc és bo per a la salut).


Alguns de vosaltres ja s'han animat a escriure, però la majoria teniu el bloc blocat. Així que anim !! A més des d'aquesta plana podeu visitar els blocs dels vostres companys, per això us animem a escriure i a descobrir també la resta de persones que fan el curs amb vosaltres.

1 comentari:

Fundació Bromera ha dit...

Jo també vull felicitar-vos a tots pels plans lectors que heu presentat. Heu fet un bon treball. Espere que per a molts de vosaltres aquesta activitat us siga útil per posar en marxa, als vostres llocs de treball, el Pla Lector que heu dissenyat. No cal recordar-vos que per a qualsevol dubte podeu comptar amb el recolzament de la Fundació Bromera. Rosa Mengual