diumenge, 11 de novembre de 2007

LLegir en l'era digital

6 comentaris:

Empar ha dit...

Sabeu, pense que aquest curs es queda un poc curt amb tan sols tres trobades, ja que personalment he comprovat que estem adquirint una quantitat de coneixements que avuí en dia son necessàris per al desenvolupament del treball de cadascú, no esteu d'acord?
La trobada del dia 10 va ser molt profitosa, però(disculpeu si ho torne a dir) caldria fer una altra sessió de blogs. Laura Borràs ha sigut una ponent de primera per al tema que estem tractant, em sap greu a la nostra comunitat no tingam el grau d'implicació que hi ha a altres.
Fins la próxima bloggers!

Suecanet ha dit...

Tira que vas, que amb això dels weblogs vas fent, però certament crec que hi ha molt per aprendre i l'autoaprenentatge no sé si ens ho donarà tot.
Per altra banda, ens hem quedat orfes de "wikis". Des de la direcció del curs s'ha previst la manera de poder accedir a aquests continguts? No sé com funciona això, però crec que serà tan útil com els weblogs.

Júlia ha dit...

A nosaltres també ens ha semblat un mati molt profitós. És cert, hauriem de trobar un moment per allò de les wikis. Qüestions millorables: l'hora del cafè se'ns queda curta si ens hem de desplaçar fins la Pastisseria francesa, tot i que paga la pena fer-ho i l'espai on es va donar la conferència "tètric" per vàries raons, menys mal que estem habituats a tot!
Qüestions a destacar:
Laura Borràs excel·lent comunicadora, el contingut de la xerrada molt adient i genial l'actitud que ens va transmetre: estem assistint al començament de la literatura digital, que no és més que un altre esglaó de la història de la literatura.
La sessió amb Gianpiero Pelegi molt interessant. Fins una altra!
Carles i Júlia

rebeca ha dit...

Es una verdadera lástima que el curso dure tan poco. He encontrado por fin un curso que orienta mi trabajo y mi creatividad. Pasé muchas horas esbozando un plan lector para el instituto donde trabajo pero mis compañeros me han felicitado a pesar de mi corta edad.Me siento en el departamento más útil y valorada,mis alumnos van a disfrutar este año y todo gracias a la fundación Bromera. Por otro lado agradecer a los encargados de presentar a una magnífica energía intelectual como fue Laura Borras, y cómo no, por fin dejo de ser una detractora del ordenador, ahora lo veré con buenos ojos.Para crear un blog necesito una sesión más. Enhorabuena compañeros.

Recursos.educatius ha dit...

Estic d’acord que amb tres sessions el curs es queda un poc curt, però no estaria mal plantejar de fer més activitats on-line.
Referent al tema dels blogs, crec que en Blogger és fàcil ser autodidacta. És un "programari" molt intuïtiu i fàcil de manejar.
Una pregunta, fa uns dies que ho pense però no ho tinc clar: quines són les diferències entre els wikis i els blogs (o blocs)?

Anònim ha dit...

Només volia escriure unes línies per dir-li al seu lloc realment genial! He estat buscant aquest tipus d'informació per un llarg temps .. No sòl contestar als missatges, però jo en aquest cas. WoW gran fabulós.