dimarts, 30 d’octubre de 2007

La primera jornada

La primera jornada va ser tot un èxit. Primer vam presentar el curs i la web, on segur que tots ja hem navegat, espere que ningú s'enfonse. Desprès, Josep Antoni Fluixà, ens va oferir la ponència on ens va explicar les claus per elaborar un pla lector. Desprès, una pausa, un cafè i un dolç per agafar forces. I finalment per tancar el matí, una taula rodona, molt interessant ja que ens va aportar diferents perspectives d'un pla lector.

Els participants, al curs, aquesta setmana hem de començar a elaborar un esbós de pla lector. Cal anar treballant ja perquè la setmana pròxima toca preparar la segona sessió. Per a tindre tota la documentació ací tenim el "powerpoint" que Josep Antoni Fluixà va presentar en la ponència. Aprofitem-lo!


A més dels documents escrits, la primera trobada també ens ha deixat algunes imatges que podeu vore ací...

4 comentaris:

Empar ha dit...

Mira que vareu fer un munt de fotos i sols he vist unes poques penjades, necessitem vore'ns afavorits!
Felicitar a la Fundació per la magnífica sessió que varem fer entre tots els colaboradors, va ser entretinguda i molt enriquidora, jo sóc bibliotecària i aprofitaré cada paraula aportada per al creixement de lectors a la Biblioteca.

Anònim ha dit...

Aunuqe no pude estar la primera sesión, he seguido la web y he leido tanto el artículo como el power de Fluixà. Creo que su aportación es clara y sugerente. Anima a seguir en ese reto de animación a la lectura. Enhorabona¡

Anònim ha dit...

Hola, em diuen Rosa i sóc professora de llengua valenciana i literatura de secundària i m'anirà molt bé tot el que ens vàreu ensenyar, tant Fluixà com les ponents de la taula redona.
Felicitats!

Anònim ha dit...

Hola,

El primer dia del curs va estar molt profitós, amb moltes idees i orientacions, però vaig vore el curs molt orientat als professors i no tant als professionals de les biblioteques.
Jo crec que els dos àmbits, el de la escola i el de les biblioteques són complementaris i els objectius els mateixos.
Lo millor de la primera sessió els ponents i les seues experiències.
Ens vorem en la segona sessió.