dijous, 25 d’octubre de 2007

Comença el curs

El pròxim dissabte comença el curs Fomentar la lectura en la Societat del Coneixement. Desprès de tant de temps preparant-lo ja ha arribat l'hora de posar-lo en marxa. Quan vam encetar aquest projecte no sabíem quina seria la resposta del públic i hui estem ben contents. En poc més de dues setmanes ja estaven totes les places cobertes, i en aquest moments tenim una llista d'espera de més de 30 persones, un fet que ens anima a posar en marxa una segona edició. Però, pensem en el present que és engrescador.

El dilluns vam posar en marxa la web del curs, on podeu accedir des d'ací. A més de la informació, també podeu descarregar el programa complet del curs, que també el teniu ací i el material que treballarem a les activitats (ací cal un password que els participants teniu al mail). Hem enviat mails a tots els participants, per a que comencen a navegar per les plataformes: la web, el bloc i el moodle. A la imatge de baix podeu vore l'entrada a la web que esperem que tots visiten les pròximes dies. Es tracta d'un curs semiprensencial i tots hem de tindre clar que cal participar de forma activa si volem traure profit. Cal posar-se les piles ja i participar!


El dissabte 27 d'octubre serà la primera trobada del curs a partir de les 9:45 del matí a la Casa de la Cultura d'Alzira. Ací teniu un mapa de com arribar. Al programa està l'agenda del dia. Hi haurà una ponència del director de la Fundació Bromera, Josep Antoni Fluixà, sobre l'elaboració de plans lectors i desprès una taula rodona amb casos pràctics. Cal tindre un marc on aplicar les noves tecnologies i saber quina finalitat tenen, sinó no ens aprofiten de res. Si voleu anar preparant la trobada ací teniu un article que seria interessant llegir. Feu clic ací per descarregar-lo!

Ens trobem el dissabte!